هفتبرکه: با رای ۵۳ نفر اعضای مجمع خیرین سلامت گراش، ۷ عضو هیات مدیره و ۲ بازرس این مجمع برای مدت دو سال انتخابات شدند و محمد منفرد در سمت مدیرعامل این مجمع تثبت شد.
به گزارش هفتبرکه با حضور دکتر اسماعیل غنیان معاون امور شهرستانهای مجمع خیرین سلامت کشور، سومین مجمع عمومی خیرین سلامت گراش عصر ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ در سالن دفاعیه دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار شد.
مجمع خیرین سلامت بهمن ۱۳۹۳ با برگزاری انتخابات تشکیل شد. دومین دوره انتخابات این مجمع اردیبهشت ۱۳۹۶ برگزار شد اما به دلیل همهگیر کرونا با تمدید دوره دوم با تاخیری ۶ ساله، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ سومین مجمع عمومی خیرین سلامت گراش برگزار شد.
در انتخابات برگزار شده در مجمع عمومی سیدجواد محقق ۳۸ رای ، محمد منفرد (کامیرزا) ۲۹، اکبر باقرزاده ۲۷، ابراهیم مهروری ۲۶، محمد منفرد (فرزند حاج فتح اله) ۲۶، امجد سعادت ۲۶ و علی دیباچی ۲۱ رای به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره برگزیده شدند. عادل درخشنده ۱۹ رای و خلیل غلامی ۱۸ رای، اعضای علیالبدل هیات مدیره خواهند بود.
در بخش بازرس مجمع نیز حسین افشار ۲۴ رای و عبدالحسین باقرزاده ۲۰ رای بازرسین مجمع هستند و احمد درویشی با ۲۰ رای و در قرعهکشی به عنوان بازرس علیالبدل انتخاب شد.
صبح سهشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ در نخستین جلسه هیات رییسه مجمع خیرین سلامت گراش مسئولیت اعضا مشخص شد دکتر سید جواد محقق رییس هیات مدیره، اکبر باقرزاده نایبرییس و امجد محسنی خزنهدار هیات رییسه در دوره جدید خواهند بود. محمد منفرد نیز همانند دورههای گذشته در سمت مدیر عامل مجمع خیرین سلامت گراش ابقا شد.
دکتر محسنزاده: هر کسی انتخاب شود، نیتی جز خدمت به مردم ندارد
دکتر مهدی محسنزاده رییس دانشکده علوم پزشکی گراش با خوشامدگویی به مدعوین گفت: هر خدمتی در حوزه خیرین است باید برای حفظ سلامت مردم باشد. این افتخار ماست که خیرین در کنار ما بودهاند. باید از هیات مدیرهای مجمع تشکر کنم چندین سال خدمت کردند و پای کار بودند. در نهایت خروجی رای مهم نیست از این لحاظ که ما یقین داریم که هر کسی که انتخاب میشود نیتی به جز خدمت به مردم ندارد.
طاهرزاده فرماندار گراش گفت: خیرین ما فقط در حوزه درمان فعال نیستند بلکه در حوزه ورزش، فرهنگ حتی آب فعال هستند ما با حضور خیرین ظرفیت تروریسم درمانی را در گراش داریم.
فرماندار گراش با تقدیر از مدیر مجمع خیرین سلامت گفت: «حاج محمد منفرد در این مدت زحمات زیادی کشیدند و همه از ایشان راضی هستند و ما هم خدا را شاکریم که از حضور ایشان استفاده میکنیم. در دوره کرونا همین خیرین و مجمع خیرین کمک کردند. در کرونا خیرین هم در گراش هم در شهرستانهای همجوار خدمت رساندند. دلگرمی ما به حضور همین خیرین است.»
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت: با دانشکده علوم پزشکی همکاری کامل داریم
محمد منفرد مدیرعامل مجمع خیرین سلامت گراش با تشکر از خیرین گفت: «مجمع خیرین سلامت نهادی انقلابی و جهادی است و رویکرد سیاسی و انتفاعی ندارد و هدف آن تقویت ارتباط با خیرین و تشویق و ترغیب نیکاندیشان است.»
با اشاره به گزارش پخش شده از علمکرد مجمع گفت: «توسعه بیمارستان، اورژانس ۱۱۵، دیالیز، خرید آمبولانس و کمک هزینه درمان و کمک هزینه دارو برای افراد نیازمند از مهمترین فعالیتهای مجمع خیرین است. ما به داروخانههای سطح شهر اعلام کردهایم کسی نباشد که با نسخه وارد شود و بدون دارو خارج شود و این موارد را تاکنون کامل پرداخت کردهایم.»
منفرد تشکیل شورای بانوان و شورای جوانان را از ابتکارات مجمع خیرین گراش دانست و گفت: «به منظور هدفمندی سازی فعالیتها با تشکیل شورای بانوان فعالیت بسیار چشمگیری از جمله تامین کم هزینه درمان، کمک به مرکز نفس، تهیه جهیزیه و سیمسمونی، پنل خورشیدی برای مدارس روستایی، تشکیل اردوهای مختلف، کمک به تولید ماسک از جمله کارهای آنان است. شورای جوانان از حدود یک سال پیش تشکیل شده است و با هدف جذب نیروهای جوان تشکیل شده است. مشارکت در اردوهای جهادی، ارائه خدمات سلامت محور با حضور پزشکان متخصص و عمومی در روستاها به طور رایگان، فعالیتهای فرهنگی و هنری، ترویج قانون جوانی جمعیت، ساخت کتابخانههای کوچک و حمایت خانوادههای کم درآمد بخشی از فعالیتهای شورای جوانان است.»
مدیر عامل مجمع خیرین سلامت گراش گفت: «در دوره کرونا فعالیتهای خیرین گراش به صورت فراشهری، فرااستانی و حتی فراکشوری بود. بزرگترین کارگاه تولید ماسک استان فارس با تولید روزانه ۵ هزار ماسک با همکاری شهرداری و بسیج در گراش راهاندازی شد که ماسکهای تولیدی به استانهای مختلف و حتی تهران ارسال میشد.»
مدیر مجمع خیرین سلامت گراش در پایان گفت: «در کشور بیشتر مشکلات برای مجمع خیرین از سمت دانشگاههای علوم پزشکی است اما خوشبختانه در گراش مشکلی نداریم و با رییس دانشکده حال و گذشته همکاری کامل داشتهایم.»
تاکید امام جمعه گراش بر توریسم درمانی
بخشایشپور امام جمعه گراش گفت: «اصرار دارم که تابلو دارالمنقین در گراش بالا برود و به خاطر همین آن را تکرار میکنم. این خیرین عضو مجامع متعدد برای مدرسهسازی، حسینیهسازی و … هستند. دارالمنقین یعنی پیر و جوان خودش بلند میشود و به فلان مسئول میگوید میخواهم کار انجام بدهم به خاطر همین گراش را باید دار االمنفقین نامید.»
امام جمعه گراش در پیشنهادهایی به اعضای منتخب مجمع خیرین سلامت گفت: «اول این که مجمع خیرین باید یک صندوق داشته باشد و گزارش آن به صورت منظم منتشر شود. به جز کمکهای موردی مجموعه نیاز به درآمد پایدار دارد. ما در صنعت خودروسازی، قطعهسازی استعدادهایی داریم و مجمع خیرین سلامت باید گامهای دوراندیشانهتری بردارد.»
امام جمعه گراش گفت: «در اسرع وقت مجمع خیرین باید با هیات امنا بنشنیم و سد چشماندازی در حوزه سلامت به ویژه برای تروریسم درمانی داشته باشیم.»
دکتر اسماعیل غنیان نماینده مجمع خیرین کشور در مجمع گراش گفت: «قدم به قدم این شهر بوی شیخ احمد انصاری است. خاستگاه مجمع خیرین از استان فارس است که در راسشان حاج نصرالله هاشمی بود. بیش از ۱۸۲ هزار نفر در بیش از ۳۰۰ مجمع خیرین در سراسر کشور در کنار ما هستند. ۲۱ هزار میلیارد تومان خدمت در این مدت داده شده است.»
غنیان گفت: «همانطور که فرماندار و امام جمعه گفتند فعالیتها خیرین گراش فقط در حوزه سلامت نیست و در اینجا مردم میگویند چه میخواهید انجام دهید. میخواهیم خیرین گراش پا را فراتر بگذارند و خانواده سعادت نمونهای هستند که در هرمزگان، کهکلویه و بویر احمد و سیستان و بلوچستان کار کردهاند.»
برگزاری انتخابات بخش پایانی این مجمع بود. لیست خیرین ارسالی به تهران تماما شامل آقایان بود و بانوان امکان رای دادن در این انتخابات را پیدا نکردند که گلایه آنان را در پی داشت.
در نتیجه انتخابات تقریبا بیش از نیمی از اعضای هیات رییسه دوباره انتخاب شدند. (خبر دوره قبل) سید جواد محقق، علی دیباچی، محمد منفرد و محمد منفرد چهار نفری بودند که دوباره به هیات رئیسه راه یافتند و امجد سعادت، اکبر باقرزاده و ابراهیم مهروی اعضای جدید خواهند بود. حسین افشار در سمت بازرسی تثبت شد و عبدالحسین باقرزاده به جای محمودرضا رادمرد بازرس جدید مجمع است.