هفتبرکه: یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ حواله ۱۰ کیلو آرد برای پخت خانگی از طرق اتاق اصناف گراش توزیع میشود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گراش، فرماندار گراش از توزیع آرد خانهپزی بین سرپرست خانوارها در ماه مبارک رمضان خبر داد: با شروع ماه رمضان، ۳۳ تن و ۱۲۰ کیلوگرم آرد خانه پزی در گراش برای سهمیه اسفندماه توزیع میشود.
غلامرضا پورکریمی، رئیس اتاق اصناف، در گفتگو با هفتبرکه گفت: «۳۳ تن و ۱۲۰ کیلوگرم آرد تحویل اتاق اصناف شهرستان شده است.»
پورکریمی در مورد نحوه توزیع حواله آرد گفت: « ۳۳ تن آرد تحویل اتاق اصناف شده است و در بسته ۱۰ کیلوگرمی آماده کردهایم تا بهتر بین مردم توزیع شود. یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ از ساعت ۱ بعد از ظهر تا ۸ شب شهروندان میتوانند با در دست داشتن کارت ملی سرپرست خانوار به اتاق اصناف (در بلوار سپاه) مراجعه و با پرداخت ۴۰ هزار تومان حوالهی ده کیلو آرد را دریافت کنند.»
پورکریمی افزود: «تحویل آرد نیز بعد از افطار از ساعت ۷ تا ۱۲ شب در خیابان بسیج کوچهی شمارهی ۱۱ در محل انبار پورکریمی خواهد بود.»
طاهرزاده فرماندار گراش گفت: «قیمت هر کیسه آرد ۱۰ کیلویی با احتساب هزینههای حمل، تخلیه و کارمزد عاملین ۴۰ هزار تومان است که با نظارت کارگروه آرد و نان توزیع میشود.»
تغییر برنامه نانواییها
به گزارش روابط عمومی فرمانداری گراش، شنبه ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۳، محمود طاهرزاده در جلسه شورای آرد و نان، از تغییر ساعت پخت نانواییها در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: هر سال همزمان با ماه مبارک رمضان، ساعت کار نانواییهای شهرستان به دو شیفت پخت صبح و عصر تغییر میکند. بر اساس برنامهریزی انجام شده، نانواییها در این مدت صبحها ساعت ۵ تا ۷ و عصرها ساعت ۱۵ تا اذان مغرب و عشا اقدام به پخت نان خواهند کرد.
محمود طاهرزاده افزود: در نیمه اول فروردین ماه نیز ۲۸ تن ۳۴۰ کیلوگرم آرد یارانهای مرحله دوم بین مردم توزیع خواهد شد که جمعا طبق اعلام اداره غله ۶ هزار و ۱۴۶ خانوار میتوانند در ایام ماه مبارک رمضان آرد پخت خانگی دریافت کنند.
فرماندار گراش افزود: سهمیه آرد نانواییها نیز به منظور تامین نیازشان و سهولت دسترسی مردم و مسافران به نان در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز برنامهریزی شده است.
طاهرزاده با تاکید بر اینکه نظارت بر پخت و افزایش کیفیت نان تشدید شده است، اضافه کرد: نانوایی از فروش آرد یارانهای بهصورت آزاد خودداری کنند چون تمام این موارد رصد میشود و قابل شناسایی است.
ابراهیم مهرابی، رئیس اتحادیه نانوایان، نیز گفت: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان، و در جهت افزایش رضایتمندی مردم، خبازان شهرستان گراش باید ۳۰ درصد از سهمیه آرد خود را صبح و ۷۰ درصد را عصر پخت کنند.