هفتبرکه: علاالدین بروجردی در اولین حضورش در جلسهی شورای اداری شهرستان گراش از برنامهها و وعدههایش گفت.
به گزارش خبرنگار هفتبرکه، این جلسه روز دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ با حضور محمود طاهرزاده، فرماندار گراش؛ مسئولین شهرستانی، دهیاران، بخشداران شهرستان و خیرین و معتمدین گراشی در سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.
بروجردی پیش از حضور در جلسه با همراهی فرماندار گراش و دیگر مسئولین شهرستانی از چند پروژهی عمرانی در شهرستان گراش بازدید کردند. این بازدید و جلسه اولین حضور رسمی بروجردی در شهرستان است، هرچند که چند ماه قبل در مسجد صاحبالزمان (عج) بروجردی و برخی از گراشیها دیداری و گفتگویی خودمانی داشتند.
فرماندار: جاده چکچک را دریابید
جلسهی شورای اداری با تأخیری ۴۰ دقیقهای شروع شد، در ابتدا سید ذبیحالله سعادت یکی از قاریان و حافظان مطرح قرآن کریم در گراش به تلاوت چند آیه از قرآن پرداخت و در ادامه علی رمضانپور رئیس ادارهی بنیاد شهید و امور ایثارگران اجرا و ادارهی جلسه را بر عهده داشت و بعد از خیر مقدم و خوشآمدگویی خدمت همهی حاضران در جلسه با ذکر نام و یادی از روحانی شهید علی باقری دقایقی را به خواندن بخشی از وصیتنامهی این شهید والا مقام اختصاص داد. این شهید والا مقام متولد مرداد ۱۳۴۶ در گراش است که در عملیات کربلای ۸ به تاریخ فروردین سال ۱۳۶۶ در شلمچه به فیض شهادت نائل آمد.
محمود طاهرزاده فرماندار گراش در ابتدای صحبتهایش بعد از خیر مقدم و خوشآمدگویی مهمانان ویژه گفت: «ما از آقای بروجردی تقاضا کردیم که قبل از اولین حضورشان در جلسهی شورای اداری شهرستان از بعضی از پروژههای شهرستان که دغدغهی همهی ما است بازدید داشته باشند، از ساعت ۸ صبح به همراه برخی از رؤسای اداراتی که پروژهها به آنها مربوط میشد خدمت ایشان بودیم و از پروژهها سرکشی کردیم و مشکلات پروژهها بررسی شد و قطعا با پیگیریهای آقای دکتر بروجردی شاهد اقدامات خوبی برای رفع موانع، مشکلات مالی و تأمین اعتبارات آن خواهیم بود.»
طاهرزاده در ادامهی صحبتهایش با ذکر نام و یادی از خیرین بلند آوازه و نامدار گراشی و اقدامات خیری که آنها در تمامی زمینههای درمانی، غیردرمانی، ورزشی و غیره داشتند، گفت: «خیرین بنا را گذاشتهاند که مشکلات شهرستان را با هماهنگی بین خود و مجامعی که دارند و ما مشکلات شهرستان را یکی یکی باتوجه به اولویتبندی مرتفع کنند و دوستان همگی پای کار هستند، از شورای راهبردی شهرستان تا شوراهای تامین، اداری و خیرین.»
فرماندار در ادامه گفت: «در مسئلهی حجاب ما در شهرستان گراش مساله کشف حجاب نداریم حتی در گراش بد حجاب هم نداریم که این حاصل کار یک تیم ۲۰۰ نفرهی مردمی برای کار امر به معروف و نهی از منکر است.»
طاهرزاده با دعوت از دکتر بروجردی و یادآور مشی ایجاد وحدت، همدلی، برادری و برابری است در حوزهی انتخابیه گفت: «باتوجه به کاردانی و تجارب شما در مجموعهی اداری کشور و نظام امیدواریم که برای ما راهگشا باشد و مشکلات ما را حل بکند و از مجموع پروژههایی که امروز بازدید شد، ما هستیم و جادهی چکچک و این جاده را برای ما دریابید. ما از مجموع ۴۸۳ شهرستان کشور تنها شهرستانی هستیم که نیمی از جمعیت ۶۰ هزار نفرهی آن در دهستانهای فداغ، خلیلی و روستاهای تابع و بخش ارد برای دسترسی به مرکز شهرستان باید از یکی دو شهرستان دیگر عبور کنند تا برسند به مرکز شهرستان فقط شهرستان گراش است.»
بروجردی: برای سرمایهدار فرش قرمز پهن کنید
سید علاالدین بروجردی نمایندهی پنج شهرستان لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی بعد از صحبت دربارهی تحولات منطقه و برخورداری امنیت ملی گفت: «در زنجیرهی بلند اقتدار ملی ما، اقتصاد ضعیفترین حلقهی این زنجیر است و البته معلول و علتهای متعددی دارد، نظیر نابود شدن زیر ساختها در جنگ تحمیلی و تحریمهایی که ظالمانه برعلیه ما به شدت اعمال میشود. زمانی جنگ شکل نظامی داشت و عرصهی بسیار سختی بود، ولی جنگ اقتصادی خیلی بَیِن و آشکار نیست و نه صدای جنگندهی و موشک دارد و انصافاً بیرحمانه است. دشمن خیلی تلاش میکند که فشار وارد کند، بخش اقتصادمان حتما نیاز به تدبیری دارد. نقش دشمنان ما در تحریم حداکثر ۳۰ درصد است و ۷۰ درصد آن تحریم داخلی است. یک کارآفرین برای انجام یک پروژه آنقدر در ادارات مربوطه اذیت میشود که از کار و کارآفرینی خداحافظی میکند.
بروجردی در جواب تقاضای فرماندار گفت: «تقاضای من از فرماندار شهرستان این است که اگر کسی سرمایهای دارد و بخواهد در شهر و شهرستان کاری انجام دهد حتما برای او و جذب سرمایه فرش قرمز پهن کنیم، چون دولت به دلیل تحریمها کم پول است و حداکثر هنر دولت این است که بتواند در پایان ماه به کارمندانش حقوقی بدهد و ما باید سرمایه را از خارج جذب بکنیم و به شهرستان بیاوریم و اشتغال ایجاد کنیم و پروژه اجرا بکنیم.»
بروجردی با مثال از لامرد و ایجاد صنعت آلومینیوم در شهرستانشان و اشتغالزایی برای افراد بومی و محلی خود گفت: «کم کاری از خود ماست و حتما باید این اتفاق بیافتاد و من معتقد هستم که صنعت نیابد آلاینده باشد و ارزش این هوایی که ما در شهرستان لارستان و گراش و اطراف داریم از ارزش آبمان کمتر نیست و مهمتر است، چون بدون آب یک هفته میتوان دوام آورد ولی بدون هوا دو دقیقه هم نمیتوان زنده ماند و اجازه ندهیم که هوا آلوده بشود. با یکی از دوستان گراشی صحبت کردیم و گفتیم که شما در استانهایی دیگر پروژههای بزرگ را اجرا کردهاید درحالی که منطقهی خودمان اولویت دارد. باتوجه به وجود معادن سنگ آهن در منطقه تولید فولاد را در منطقهی خودمان اجرا کنیم، الحمدالله منطقه وسعت زمینی زیادی دارد. هنر این است که ما سرمایه را جذب کنیم و این مسئله بسیار مهم است. باتوجه به اینکه خودروسازی هم در کل دنیا به طرف برقی شدن میرود و به لحاظ آلودگی هوا یک مسئلهی اساسی و مهم است، در کشتار جادهای حدود ۲۰ هزار نفر در جادهها جان خود را از دست میدهند اما کسی نمیداند که سه برابر آن حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار نفر بر اثر آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند.»
بروجردی وعدهاش در مورد خودروسازی در گراش را نیز تکرار کرد: «با خیری صحبت کردیم که با چندین شرکت چینی صحبت شده که شما یک شرکت خودروسازی در شهرستان گراش راهاندازی بکنید و اسم آن را بگذارید گراش خودرو و در کل کشور تبدیل به برند ملی میشود. ما در سطح ملی و کشوری نقشی در سالمسازی هوا ایفا بکنیم.»
او ادامه داد: «مقام معظم رهبری در سخنرانی آغاز سال که در جوار نورانی امام هشتم (ع) انجام میدهند، سالهاست که بر اقتصاد تکیه میکنند و این نشان میدهد که اقتصاد مسئلهی بسیار مهمی است و ما هم باید در حد خودمان مسئول منطقهی خودمان باشیم و خود من به عنوان نمایندهی شما در خانهی ملت تلاش کنیم که ظرفیتهای استثنایی که در منطقه وجود دارد را در منطقه حفظ کنیم. بیشتر این کارها در بخش خصوصی اتفاق میافتد و دولت در زیر ساختها مسئولیت دارد، نظیر راه، آب، برق و … که زیرساختهای ملی است و دولت مسئول آن است و ما آنها را دنبال میکنیم.»
بروجردی برخی از این قابلیتها را برشمرد: «دو ماه قبل در بازدیدی که از سد سلمان داشتیم، دیدیم که این سد واقعاً بزرگ است و یک میلیارد مکعب گنجایش دارد که حدود ۵۰۰ میلیون متر مکعب آن پر بود و این میزان آبی که از خط اول آب سد سلمان عبور میکند در مقابل با حجم و ظرفیتی که این سد دارد چیزی نیست و به جد دنبال این هستیم که بتوانیم خط دوم را راهاندازی کنیم. من چندین بار به سازمان مدیریت در شیراز رفتم و بعد از چندین جلسهای که با اعضای آن داشتیم انشعاب خط دوم از سد سلمان را به کد ماده ۲۳ برسانیم. دوستان مستحضرند که هر پروژهای که کد مادهی ۲۳ نداشته باشد نمیتواند بودجه بگیرد. در بحث شیرین کردن آب دریا که مطرح است این کار به درد ما نمیخورد، چون هر متر مکعب حدود ۲.۵ یورو هزینه دارد، به درد تجارت و صنعتهای بزرگ میخورد و تنها راه نجات ما همین آب از سد سلمان است که خط دوم از سد سلمان حداقل برای ۳۰ تا ۴۰ سال آینده میتواند مشکل ما را حل کند.»
بروجردی در مورد جاده چکچک هم گفت: «در بازدیدی که از جادهی چکچک داشتیم اولین سوال من این بود که آیا کد مادهی ۲۳ را دارد یا نه؟ که در جواب گفتند بله دارد و الان خیلی کار راحتتر است و این ضرورتی است که این کار اتفاق بیوفتد و از این ۳۴ کیلومتر حدود ۱۷ کیلومتر آن انجام شده و باید بلاخره جاده تکمیل بشود.»
او ادامه داد: «دومین مشکل ما بعد از آب مسئلهی راه است. جادهی جهرم که به آن جادهی مرگ میگویند واقعا حرف به حقی است و پُرکشتار است و در جلسهای که با وزیر و رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتیم گفتم که این بودجهای که برای ما در سطح استان اختصاص دادند در حق ما ظلم شده و ایشان هم گفتند که قبول دارم در حق شما ظلم شده، حالا بعضی از نمایندگان دیگر در استان از موقعیتی که دارند حس استفاده را نبردند و بیشتر از حقشان بودجه گرفتند و وزیر به ما قول داد که بودجه راه را برای سال ۱۴۰۴ دو تا سه برابر افزایش داشته باشد.»
او در آخرین بخش سخنانش هم گفت: «در بحث مسکن ملی انصافا باید از جناب فرماندار تشکر ویژه کرد، این پروژه در شهرستان گراش سرعت کار خیلی خوب دارد و امیدواریم که کیفیت آن هم به همین صورت باشد، مسکن ملی شهرستان گراش در سطح استان رتبهی پنجم و در سطح منطقهی انتخابیه اول است و این جای تبریک دارد. اگر ما در منطقه صنایع بزرگ و اشتغال داشتیم دهها هزار نفر از جوانان ما مجبور نبودند در آن ور آبها کار کنند و یک کار معمولی انجام دهند و خانوادههایشان را در سرزمین خودشان بگذارند و هر ۶ ماه یکبار به آنها سر بزند، اگر در شهر و منطقهی خودش کار میکرد بالای سر زن و بچهاش بود و زندگیاش میچرخد. نگاهی که من دارم این است که ما از قِبَل ایجاد صنایع متعدد این نقیصه را برطرف کنیم و این کار زمان زیادی میخواهد و کار کار سادهای نیست و خیلی از ادارات به جای اینکه فرش قرمز پهن کنند چوب لای چرخ کارآفرینان میگذارند. صحبتی که جناب فرماندار در بحث حجاب داشتند هم جای خوشحالی دارد و هم باعث افتخار است که مردم متدین شهرستان گراش به لحاظ رعایت این دستور الهی تلاش میکنند و این دستور الهی باید بر طبق دستور خدا باید پیش برود. کاری که خیرین محترم در بحث آموزش و پرورش شهرستان گراش انجام دادند انصافاً خیلی لذتبخش است و کار بسیار فاخر و ارزشمندی را انجام دادهاند و قرار شده است که با جناب وزیر آموزش و پرورش تماس تلفنی داشته باشیم و خود ایشان برای افتتاحیههای آن حضور داشته باشند و امیدواریم تا دههی فجر پروژهها تماما تجهیز هم شده باشند و شاهد افتتاح آن به مناسبت دههی فجر در سطح شهرستان باشیم. از مجموع ۱۲ پروژه یکی در اوز و دو تا در لار و مابقی هم در گراش است.»
صحبت حاضران در جلسه
اولین چراغ سوال و درخواست از نماینده را حاج یعقوب صادقی روشن کرد و بعد از عرض سلام به سه نکته پرداخت و گفت: «برای عملی شدن صحبتها و فرمایشات شما یک سری موانع است. اگر این موانع ایجاد شده را ما بتوانیم کمتر یا حذف بکنیم خیرین و مردم تشویق میشوند و هم کارها سریعتر پیش میرود. جادهی چکچک چند سال است به اتمام نرسیده و دومین مسئله هم در بحث مستقل شدن ادارات است، بیش ۱۲ سال است که گراش شهرستان شده است و هنوز که هنوز است ۸۰ درصد ادارات مستقل نیستند و اختیارات خودشان را ندارند و بعدی هم مسئلهی محدوده است که باعث ناراحتی مردم است و هنوز که هنوز است حل نشده و این چیزی نیست که هی به بهانهی مختلف به تعویق بیوفتد. اگر همهی این مسائل حل بشود خیرین تشویق میشوند و خود مردم هم بیشتر کار میکنند.»
دکتر محمدعلی فرجی نفر بعدی بود که از جای خودش برخواست و درخواستهایی را از نمایندهی مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد و گفت: «آقای دکتر این بحث که مطرح میکنم در واقع یک بحث ملی است و خواست همهی مدارس و املاک مربوط به آموزش و پرورش است و ما در راهکار قانونی این قضیه تا الان هیچ حرکتی از سمت مجلس ندیدیم و اگر امکان داشته باشد این را به عنوان یک طرح در مجلس تصویب و اجرایی بشود بسیار عالی است. این قضیه این است که مدارس خیرساز ما عمدتاُ مشکلی که دارند بحث انشعاب آب و برق آنهاست که البته انشعاب گاز آنها رایگان است. این انشعابات قریب به ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که به نظر میآید اگر خود دولت ورود کند به این قضیه برای پروژههای خیرساز و پروژههای مشارکتی که با خیر انجام میشود و خیرین حمایت بشوند و حق انشعاب آب و برق آنها رایگان بشود کمک بزرگی به مجموعهی آموزش و پرورش است البته در حال حاضر در شهرستان گراش تقریبا ۷ پروژه همین مشکل را داردکه بالغ بر یک میلیارد تومان هزینهی این قضیه خواهد بود.»
حسن عالیان یکی از کامندان بانک انصار در ادامهی مطالبات مردم از نماینده از جای خود برخواست و گفت: «در مورد جادهی چکچک که صحبت هم شد و همهی این صحبتها برای آینده است و کارهایی که قرار است در آینده انجام بشود ولی سوالی که بنده دارم این است که آقای دکتر حسینزاده نمایندهی قبلی زحمت کشیده بودند در سفر ریاست جمهوری دورهی قبل حدود ۴۲۰ میلیارد تومان بودجه برای جاده گرفته بودند که حدود ۱۰۰ میلیارد آن از سفر شهید رئیسی بود و این بودجه هم صد درصدی باید به گراش تخصیص داده میشد اما چرا این بودجه را جای دیگر هزینه کردند که ما بخواهیم از نو برای این جاده دنبال بودجه بگردیم، حق مردم گراش این وسط چی شده است؟»
دکتر ناصر دلخوش یکی از اعضای شورای شهر گراش و مسئول مجمع جهادی گراش چهارمین نفری بود که از جای برخواست و برخلاف نفرهای قبلی خواستههایش را از پشت تربیون مطرح کرد و گفت: «جناب آقایان فرماندار و نماینده، همهی حضارانی که در این جلسه حضور دارند در واقع انتظاراتی دارند و به این امید آمدهاند که با نمایندهشان بعد از تقریبا یک سال صحبتی داشته باشند و انتظار ما این بود وقتی که برای مردم در نظر گرفته میشود خیلی بیشتر از این باید باشد. دو درخواست اصلی در حوزهی عمران دارم و یکی هم در حوزهی ادارات؛ درخواست در حوزهی عمران این است که بحث جادهی چکچک که واقعا وابسته است به حیات و امید این مردم و مسئلهی بعد هم مسئلهی محدوده است، آقای دکتر این دو آرزو و درخواست دیرینهی مردم گراش است که نیاز است که در جایی به امید خدا به پایان برسد، مسئلهی محدوده که دست شما را میبوسد چون همیشه هر وقت مردم این درخواست را داشتند عزیزان دل فرمودند که پیوست و برچسب امنیتی دارد، شما که الان در کمیسیون امنیت ملی هستید اگر مسئلهی محدوده حل بشود هستند کسانی که در همان زمینها سرمایهگذاری بکنند و این مسئله باعث اختلاف و نارضایتی بین دو شهرستان برادر و شیعه نشین شده که متاسفانه گاها اتفاقات وحدتشکن هم میافتد و من از شما درخواست و استدعا دارم این مسئله در دستور کارتان قرار بگیرد و این مسئله تعیین و تکلیف بشود و وقتی هم تعیین و تکلیف شد و خواستهی مردم اجرا شد و دل مردم آرام میگیرد. دوستان قبل از من هم مطرح کردن در بحث مستقل شدن ادارات و درخواست من این است که شما پیگیری بکنید که ادارهی اطلاعات برای گراش مستقل شود، دکتر حسینزاده هم زحمت کشیدند که متاسفانه آن زمان گفتند که در حوزهی لار و گراش و اوز و باقی یک اداره کفایت میکند و انتظار مردم این است که همهی ادارات مستقل بشوند.»
دکتر ابراهیم مهرابی هم از دیگر مطالبهگران این جلسه بود و به پشت تریبون رفت و نکاتی را به فرماندار و نماینده یادآور شد و گفت: «من حدیثی را از امام صادق (ع) نقل میکنم که میفرمایند: در روز قیامت انسانها از کارهای خوبی که میتوانستند بکنند ولی نکردهاند شرمندهترند تا کارهای بدی که کردهاند. چقدر این حدیث به جان مینشیند و چقدر تکلیف اجتماعی ایجاد میکند. شرایط یک شب قدری است که خداوند به همه داده است که کار کنند و اول هم این نکتهی اخلاقی را به خودم یادآور میشوم. در گراش سختترین کار این است که کسی جلوی رشد و توسعهی پیشرفت را سد کند و اینقدر که استعداد در مسائل مختلف است. شما کلونیهای قدرتمند گراش را در نظر بگیرید همهی اینها اگر با هم جمع بشوند گامهای ملی را میتوانند بردارند و این استعدادهای مالی شهر را به کار بگیرید و یکجا جمع کنید و همهی آنها هم توان مدیریتی دارند و هم مالی که اگر همهی اینها را یک جا جمع کنید میتوانند گامهای ملی را بردارند و منطقه را تکان دهند و مانع تراشی نکنیم و من الان در صدد پیدا کردن مقصر نیستم ولی یک تقصیری وجود دارد و چرا فرش قرمز برای آنها پهن نمیکنیم؟ و چرا موانع ایجاد میکنیم؟ طرح نور علی نور را در این جلسه مطرح میکنم که طرحی را ببریم مجلس یا جایی مجوز بگیریم که اگر مردم و خیرین ما هزینه کردند ۵۰ درصد از سمت مردم بود ۵۰ درصد هم سمت دولت باشد، بعضی مواقع بعضی کارها میشود. برادر من در تماس تلفنی به من گفت که دستور دادند که هر کدام از کارمندان بانک انصار که پدرانشان در خارج از کشور هستند اخراج بشوند و به من گفت یک کاری بکنید که بچهها نروند و من در جواب گفتم که بابای همین کارمندان زمان جنگ صد تا صدتا ماشین میخریدند و به جبهه هدیه میکردند و کاروان کمک به جبههی گراشیها زبان زد بود، آن زمان نگفتید که کمک نکنند اما الان که بچههای آنها قرار است در بانک استخدام شوند شما به آنها میگویید نیایند، خارجروهای ما فرق دارند با خارجروهای تهران. مردم اینجا در خارج کار میکنند، من به برادرم گفتم که شما پیشهاد بدهید که این بخشنامهی کلی بانک انصار منطقهای بشود و بگویید جنوب مستثنی و همهی آنها خوششان آمد. میشود منطقهای بخشنامهای را تصویب کرد. به آنها پیشنهاد بدهید که شما که میخواهید بودجه را ببندید ولی جایی برای چیزی و سرریزی باشد که اگر مردم کمکی کردند ۵۰ درصد هم دولت پای کار باشد و اگر این کار را انجام بدهید برای شما باقیات و صالحات است.»
دکتر بروجردی در جواب به مطالبهگران گفت: «این اختلافات دون شأن مذهبی ما بین دو شهر شاخص شیعی منطقه همین گراش و لار است و این وحدت و دوستی و اخوت همهاش از فرهنگ اسلامی و قرآنی و اهلبیتی است. حرف کاملا درستی است و ادارات باید از رشد منطقهای خودشان از نمایندگی به اداره تبدیل بشوند و در جلسهای که دیروز با آقای دارابی معاون وزیر میراث فرهنگی در سفری که به شهر لار داستند در همانجا اقای دارابی دستور دادند که ادارهی میراث فرهنگی گراش مستقل شود و بقیه ادارات هم با پیگیری و تلاش میتوان کار را جلو برد. ما مصوبهی سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ در مورد آب و برق مدارس رایگان بودن آن است و بابت مصرف پولی گرفته نمیشود و در مورد سازههای خیرسازی که انجام میشود منطق هم حکم میکند که دولت هم این امتیاز را بدهد و این پیشنهاد قابل پیگیری است. در مورد جادهی چکچک هم در جلسهای که در حسینیهی اعظم داشتیم دوستان مطرح کردند و آن مبلغی که اختصاص دادند از مصوبهی سفر رئیس جمهور فقید شهید رئیسی برای این جاده حدود ۲۰۰ میلیارد تومان بود و منتها باید پیگیری شود و این بحث هم هست که مصوبات دولت قبل در این دولت اجرایی میشود یا نمیشود که در هر صورت باید اصل قضیه حل بشود. در بحث محدوده هم من با آقای فرماندار صحبتهایی را داشتم که امیدواریم به نتیجه برسد و اطلاع رسانی صورت بگیرد.»
آقای سهیلی از دیگران مطالبهگرانی بود که بعد از صحبتهای دکتر بروجردی از جای خود برخواست و به صحبت پرداخت و گفت: «در تقاضاهایی که از سمت مطالبهگران انجام شد تونل بالنگستان هم پیگیری بشود و هرجا که دولت کاری انجام داده نمود اقتدار دولت بوده است و هرجایی هم که کاری بلاتکلیف مانده نمود ناکارآمدی نظام هست.»
مسعود محسنزاده دیگر مطالبهگری بود که در این جمع فرصت یافت که صحبتهای خود را مطرح کند و گفت: «اول اینکه این دیدارهای مردمی باید زیاد بشود و دوم اینکه همهی شما صدای مردم هستید که انشالله این صداها را به گوش مسئولین برسانید تا کارها به نتیجه برسد. درخواستی که من دارم این است که در کنار مسائلی که گفته شد بحث تبعیض هم است و نادیده گرفتن حق بعضیها و توجه بیشتر به حق بعضیهای دیگر. الان ما در منطقهی گراش با ظرفیتهایی که داریم از لحاظ خیرین و زیرساختها، درخواست داریم که همانطور برای لار دانشگاه فرهنگیان واحد برادران است برای گراش واحد خواهران در نظر گرفته شود.»
آقای فیروزی آخرین مطالبهگری بود که صدا و مطالبهی خود را به گوش نماینده مجلس رساند و گفت: «همانطور که جناب نماینده فرمودند که خیرین در امر تولید پای کار باشند و کارهای عامالمنفعه انجام بدهند، من از جناب آقای دکتر میخواهم که از ۱۰۵ صنعتگری که در شهرک صنعتی گراش زمین گرفتند و فعال هستند را دریابند. این ۱۰۵ صنعتگر از اردیبهشت و تا الان که در آذر هستیم به حدود ۶ تا ۷ ماه است که تعطیلی میرسند از بیآبی و با نبودن آب و خرید آب به صورت تانکر اول جلوی این تعطیلیها را بگیریم که صنعتهای فعال در شهرک تعطیل نشوند تا خیرین تشویق بشوند کارهای سنگین عامالمنفعه انجام بدهند.»
طاهرزاده در جواب گفت: «شهرک صنعتی در بخش بهسازی، برق و مخابرات آن حل شده است و یک ۱۶ هکتار هم توسعه داشته است که در بحث آب به دو شکل است یکی از شبکهی پایدار شهر و یکی هم مجوز چاه گرفته شده است که امروز دوشنبه یا فردا سهشنبه با پیمانکار مشخص شده یک چاه برای آنها حفر میشود. بحث انتقال آب شبکه هم حل شده و ۴۷ میلیارد تومان هزینه دارد و ادارهی آبفا میگوید من این کار را انجام میدهم که ما مخالف هستیم و خود شهرک صنعتی میگوید که ما خودمان اجرا میکنیم و نظارت با آبفا باشد با هزینهی ۲۰ میلیارد تومان و هفتهی گذشته جلسهای با دکتر رضایی معاون عمرانی استاندار داشتیم و قرار شد جلسهای گرفته بشود که در آن جلسه ما آبفا را قانع بکنیم که این کار را به شهرک صنعتی بسپارد و کار را با ۲۰ میلیارد تومان انجام بدهد و نظارت آن با آبفا باشد.»
در پایان جلسه و صحبت مطالبهگران از دکتر محمدعلی فرجی به جهت ادارهی برتر در حوزهی تربیتبدنی و سلامت و بهداشت در استان فارس با اهدای لوح تندیس و لوح سپاس تقدیر شد.