نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

در سرشماری کشاورزی: تاکنون اطلاعات ۶۵ درصد بهره‌برداران ثبت شده است

هفت‌برکه: تاکنون در سرشماری کشاورزی، اطلاعات ۶۵ درصد بهره‌برداران کشاورزی گراش ثبت شده است. فرماندار گراش بر اهمیت این طرح در برنامه‌ریزی و توسعه پایدار تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گراش پنجشنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۳، محمود طاهرزاده در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما مرکز فارس گفت: طبق سرشماری سال ۹۳ قریب دو هزار بهره‌بردار در بخش کشاورزی این شهرستان فعالیت دارند که پیش‌بینی می‌شود با پایان سرشماری کشاورزی امسال آمار بهره‌برداران کشاورزی شهرستان افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد اطلاعات و آمار بهربرداران کشاورزی در ۳۶ روستا و آبادی دارای سکنه شهرستان جمع آوری شده است، افزود: تاکنون اطلاعات هزار و ۳۰۰ بهره‌بردار معادل ۶۵ درصد بهره‌برداران کشاورزی گراش در سرشماری ثبت شده است.

طاهرزاده با بیان اینکه سرشماری کشاورزی هر ۱۰ سال یک بار برای سنجش آمار بهره‌برداران بخش کشاورزی با هدف ارتقای خدمات بهینه به فعالین این بخش در سطح کشور انجام می‌شود، تصریح کرد: سرشماری کشاورزی فرصت مناسبی برای پایش وضعیت کشاورزی در شهرستان گراش فراهم کرده است.

رئیس اجرایی سرشماری عمومی کشاورزی در گراش افزود: سرشماری عمومی کشاورزی به عنوان دومین طرح آماری بزرگ کشور و مهمترین فعالیت آماری بخش کشاورزی محسوب می‌شود که به صورت حضوری و تلفنی در شهرستان در حال اجرا است.

فرماندار گراش با اشاره به اینکه ۱۱ روز تا زمان پایان سرشماری کشاورزی باقی مانده است از تمامی کشاورزان و بهره برداران بخش کشاورزی خواست؛ با ارائه اطلاعات صحیح و دقیق به ماموران آمارگیر در سرشماری عمومی کشاورزی همکاری و مشارکت کنند.

وی با تقدیر از زحمات ماموران سرشماری و همکاری همکاری مردم با آنها، اضافه کرد: بهره‌ برداران غیر ساکن روستاها و به خصوص کشاورزان در شهر گراش و جامانده از سرشماری کشاورزی می توانند با مرکز ستاد سرشماری عمومی کشاورزی در فرمانداری این شهرستان به شماره تلفن ۵۲۴۴۹۳۲۳ و ۵۲۴۴۳۰۰۳ و شماره تلفن ۵۲۴۹۲۴۱۱ مامور سرشماری بخش ارد تماس بگیرند و اطلاعات خود را به عوامل اجرایی طرح ارایه کنند.

فرماندار خاطر نشان ساخت: تعدادی از بهره‌برداران غیرساکن یا غایب شهرستان با همراهی جهاد کشاورزی و اداره دامپزشکی شناسایی شده‌اند و سرشماری آن‌ها از طریق تماس تلفنی یا به صورت حضوری انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد اشتغال در گراش به حوزه کشاورزی اختصاص دارد، افزود: در گراش بیش از ۱۵ هزار نفر درآمدشان از طریق کشاورزی تامین می‌شود از این رو باید با شناخت مزیت‌های نسبی موجود در گراش در راستای اقتصادی کردن بخش کشاورزی در این شهرستان اقدام کنیم.

طاهرزاده یادآور شد: ۱۱ نفر شامل مدیر اجرایی، معاون پشتیبانی، معاون فنی و اموزشی، کارشناسان اداری و مالی، روابط عمومی و تبلیغات، فن آوری اطلاعات، نقشه بردار و ماموران آمارگیر در طرح سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان گراش همکاری دارند.

پنج نفر آمارگیر عملیاتی در طرح سرشماری عمومی کشاورزی شهرستان گراش به صورت مراجعه حضوری و تلفنی ساماندهی شدند و در بازه زمانی ۱۲ آبان تا ۲۶ آذر به مدت ۴۵ روز در این طرح همکاری خواهند کرد و نتایج نهایی سرشماری ۱۴۰۳ در اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ اعلام خواهد شد.

 

خروج از نسخه موبایل