نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

خیرین به کمک دولت آمدند، افتتاح پنج طرح با حضور معاون استاندار

هفت‌برکه: پایگاه اورژانس، درمانگاه، جاده و مدرسه در چهار روستای شهرستان گراش و یک طرح خصوصی کشاورزی با حضور معاون عمرانی استاندار فارس در گراش افتتاح شد. 

به گزارش هفت‌برکه دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ به مناسبت هفته‌ی دولت مسئولین شهرستان روز تقریبا شلوغی را پشت سر گذاشتند. گراش میزبان محمود رضایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس با هیات همراه به بهانه‌ی افتتاحیه‌های پروژه‌های شهرستان بود و ۵ پروژه در شهرستان گراش افتتاح شد. در میانه راه علاالدین بروجردی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی نیز به جمع مسئولین اضافه شد. بیشتر این پروژه‌ها خیرساز یا به شکل صورت مشارکتی بود.

پایگاه اورژانس خلیلی دو ساله ساخته شد
‌‌‌‌‌

به گزارش وبدا گراش صبح امروز؛ دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ به مناسبت هفته‌ی دولت با حضور دکتر رضایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس و هیات همراه، محمود طاهرزاده فرماندار گراش، مهندس مهدی حلیمی شهردار گراش، دکتر مهدی محسن‌زاده رئیس مجموعه‌ی علوم پزشکی گراش و دیگر مسئولین شهرستانی پایگاه اورزانس جاده‌ای خلیلی افتتاح شد.

کلنگ‌زنی اورژانس خلیلی در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ زمین زده شد و پس از دو سال ساخت آن به پایان رسید. در تفاهم‌نامه خیر با دانشکده علوم پزشکی، ساخت این پایگاه با خیر و تجهیز آن با دانشکده علوم پزشکی گراش بوده است.

دکتر مهدی محسن‌زاده رئیس دانشکده‌ی علوم پزشکی در آیین افتتاحیه‌ی پایگاه اورژانس جاده‌ای خلیلی گفت: «این پایگاه اورژانس به همت دو تن از خیرین گراشی و مردم شریف روستای خلیلی، در زمینی به مساحت ۵۷۱ مترمربع و زیر بنای ۲۰۰ مترمربع با هزینه‌ای بالغ بر دو میلیارد تومان ساخته شده است که از این مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان توسط مردم روستای خلیلی و مابقی مبلغ توسط دو تن از خیرین گراشی حاج غلام مسلمانی و مرحومه حاجیه رقیه غلامی و تجهیزات آن نیز از سوی علوم پزشکی گراش تامین شده است.»

‌‌
محسن‌زاده در ادامه گفت: «با راه‌اندازی پایگاه اورژانس جاده‌ای خلیلی به کد ۹۵۵ و استقرار نیروهای اورژانس و آمبولانس در این پایگاه، مردم روستای خلیلی و اطراف آن از خدمات اورژانس ۱۱۵ بهره‌مند شدند.»

 

ساختمان جدید درمانگاه فداغ

هفت‌برکه: ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت امام حسین (ع) فداغ در چهارمین روز از هفته‌ی دولت سال ۱۴۰۳ با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد.


به گزارش وبدا گراش صبح امروز؛ دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ به مناسبت هفته‌ی دولت با حضور دکتر رضایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس و هیات همراه، محمود طاهرزاده فرماندار گراش، مهندس مهدی حلیمی شهردار گراش، دکتر مهدی محسن‌زاده رئیس مجموعه‌ی علوم پزشکی گراش و دیگر مسئولین شهرستانی بعد از افتتاح پایگاه اورژانس جاده‌ای خلیلی، مرکز خدمات جامع سلامت (درمانگاه) در فداغ افتتاح شد.

دکتر مهدی محسن‌زاده رییس علوم ‌پزشکی‌ گراش در آیین افتتاحیه‌ی این مرکز گفت: «این مرکز در ضلغ غربی مرکز خدمات جامع سلامت فعلی و با توجه به فرسوده بودن ساختمان قدیمی در زمینی به مساحت ۴۷۱ متر مربع ساخته شده است.»

محسن‌زاده ادامه داد: «برای ساخت این مرکز مبلغ ۷ میلیارد و‌ ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است که تمامی آن از اعتبارات دولتی تامین شده است.»

کلنگ‌زنی مرکز خدمات جامع سلامت فداغ در بهمن ۱۴۰۱ به مناسبت پروژه‌های دهه‌ی فجر همان سال با حضور مسئولین شهرستانی در راستای طرح محرومیت زدایی با اعتبارات دولتی انجام شده بود  و در نهایت از امروز دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد.

جاده شمس‌آباد آسفالت و افتتاح شد

جاده آسفالت روستای شمس‌آباد گراش که مدتی پیش آسفالت شده بود، خط کشی و در هفته دولت رسما افتتاح شد.

در ادامه پروژه‌های هفته دولت  با حضور محمود رضایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس ، مهندس شبانی مدیر کل راه و شهرسازی لارستان، طاهر زاده فرماندار شهرستان گراش و جمعی از مسئولان این شهرستان ، راه روستایی شمس آباد به بهره برداری رسید.

جاده شمس‌آباد به طول ۳ کیلومتر از صورت آنتی از جاده چک‌چک منشعب می‌شود و به روستای شمس‌آباد در منطقه دشت بالا می‌رسد. این جاده با هزینه ۳۰ میلیارد تومان آماده‌سازی و آسفالت شد.

رضایی معاون استاندار فارس گفت: «شاید این پروژه از نظر حجم کاری چندان بزرگ نباشد اما مساله عقب‌نشینی‌ها و رفع موانع کار را کمی سخت کرده بود.»

روستای شمس آباد در فاصله ی ۵ کیلومتری شهر گراش قرار دارد که با انجام عملیات خاکی و زیرسازی توسط اداره کل راه و شهرسازی لارستان و در نهایت پس از تامین قیر از سوی سازمان بسیج سازندگی و قرارگاه محرومیت زدایی ناحیه مقاومت سپاه شهرستان گراش ، روکش آسفالت این مسیر توسط پیمانکار اجرا و هم اکنون به بهره برداری رسیده است.

خیریه عنیبه در «کنار زیارت» مدرسه ساخت

دانش‌آموزان روستای کنار زیارت شهرستان گراش، سال تحصیلی ۱۴۰۴ – ۱۴۰۳ را در مدرسه نوساز شروع خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی آ.پ گراش، آیین افتتاحیه آموزشگاه خیرساز سیده‌صولت سعادت، ظهر ۵ شهریور ۱۴۰۳، با حضور رضایی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس و علاالدین بروجردی، نماینده مردم در مجلس شورای اسسلامی و مسئولان شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

محمد فرجی مدیر آموزش و پرورش گراش گفت: این آموزشگاه با زیربنای ۴۰۰ متر مربع با همت خیریه صولت عنیبه شهرستان گراش به اتمام رسیده است و با نام «سیده‌صولت سعادت» نامگذاری شده است. این آموزشگاه سه کلاسه، به صورت چندپایه و مختلط فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.»

فرجی گفت: «این مدرسه قرار بود به صورت مشارکت دولت و خیرین ساخته شود که در نهایت به صورت کامل با هزینه‌ای بالغ بر ۴ میلیارد تومان، خیر کار به پایان رساند. تجهیزات این آموزشگاه از جمله میز، صندلی و وسایل سرمایشی و گرمایشی از طرف اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس استان فارس آماده شده است.»

مدیر آموزش و پرورش گراش در پاسخ به سوال معاون استاندار در مورد تامین آب و برق و سرمایش مدرسه گفت: «این مدرسه از این نظر مشکلی نداریم و تا اول مهر همه تجهیزات آماده و نصب می‌شود. اما در سه مدرسه دیگر که آماده شده است برای نصب کنتورهای آب و برق مشکلاتی وجود دارد.»

روستای کنار زیارت با جمعیتی حدود ۲۴۰ نفر در ۸ کیلومتری غرب شهر گراش قرار دارد.

این دومین مدرسه سعادت در شهرستان گراش است. مدرسه  سعادت در میدان شهید بهشتی را سال ۱۳۵۹ حاج میر احمد و حاج میر ابوالحسن سعادت ساختند. مدرسه جدید را حاج علی‌اکبر فروزش در روستای کنار زیارت ساخته و به یاد مادرش نامگذاری کرده است.

 

گلخانه‌ای برای ترویج کشت گلخانه‌ای

آخرین برنامه در سفر معاون استاندار فارس به گراش افتتاح طرح ترویجی کشت گلخانه‌ای بود. گلخانه غلامحسین عابد در باغ شخصی او در بلوار خلیج فارس قرار دارد.

طرح کشت گلخانه با حضور رضایی معاون استاندار، بروجردی نماینده پنج شهرستان جنوب فارس در مجلس شورای اسلامی، طاهرزاده فرماندار گراش و جمعی از مسئولین شهرستان گراش ظهر دوشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۳ افتتاح شد.

حجت عابدی به نمایندگی از سرمایه‌گذار پروژه در افتتاح این طرح گفت: هدف اصلی آقای عابد از راه‌اندازی این گلخانه اشتغال‌زایی است و سود حاصل از کشت نیز به کشاورزان مجموعه می‌رسد. ایشان گفته‌اند زیانی اگر باشد برای من و سود کار برای کارگر. جا دارد از تعامل مسئولین فرمانداری، جهاد کشاورزی، منابع آب و …. برای به ثمر نشستن این کار تقدیر کنم. در حال حاضر آقای نعمت آبازیان پیگیر کار این گلخانه هستند و با توجه به دستور کارشناسان جهاد کشاورزی محصولات مختلف در این گلخانه کشت خواهد شد. نخستین محصول پیش‌نهادی برای کاشت، خیار سبز است.»

حجت عابدی گفت: «این گلخانه در زمینی به مساحت ۳ هزار ۲۰۰ متر زمین قرار دارد  که در دو هزار متر آن سازه نصب شده است. حدود دو میلیارد و نیم برای اجرا این طرح سرمایه‌گذاری شده است. در صورت موفقیت این طرح فاز دوم آن در کنار این محل اجرا خواهد شد.»

مرادی مدیر جهاد کشاورزی گراش گفت: «ما اینجا بیشتر از این بحث سودآوری را در نظر بگیریم به عنوان استارت کشت‌های گلخانه‌های بعدی می‌بینیم. طرح‌های گلخانه‌ای شش هزار متری و دو هزار متری در گراش و سه هکتار در فداغ را هم در برنامه داریم و می‌خواهیم اینجا کار را ببینند و بعد کار را شروع کنند. سرمایه‌گذاران این طرح‌ها به دنبال وام نیستند و با سرمایه شخصی کار را پیش می‌برند.»

گزارش محمد حسن نام‌اور و فاطمه آهنی خبرنگاران صدا و سیما از این پروژه‌ها را ببینید:

 

خروج از نسخه موبایل