ابراهیم زاده افزود: ثبت رسمی نشانه جغرافیایی برای اولین بار در استان و کشور انجام می شود و مهمترین مزیت آن جلوگیری از سود جویی و منع تولید مسقطی در دیگر مناطق با مارک لاری است و از این پس تولید مسقطی با نام لاری در دیگر مناطق خارج از حوزه شهرستان های لارستان ،خنج و گراش پیگرد قانونی دارد.
مسقطی لاری حدود یک قرن قبل توسط مرحوم حاج علی اکبر قناد از مسقط به لارستان آورده شد و پس از آن به عنوان سوغات لارستان مطرح شد.
در شهر لار ۱۴ کارگاه مسقطی پزی وجود دارد که بیش از ۱۰۰ کارگر در آن مشغول به کار هستند و روزانه ۲ و نیم تن تولید مسقطی دارند.
ابراهیم زاده گفت: با ثبت منطقه ای مسقطی لاری صادرات این محصول نیز آسان خواهد شد./