نماد سایت هفت‌برکه – گریشنا

یک کار خیر متفاوت : ساخت تالار پذیرایی خیریه

هفت‌برکه: حاج عبدالحسین نام‌آور به یاد پدر مرحوم و فرزندان شهیدش با سرمایه ۶۰ میلیارد تومانی تالار پذیرایی لاله‌ها را برای کاهش هزینه ازدواج جوانان در گراش ساخت. 

به گزارش هفت‌برکه شامگاه ۱۰ اردیبهشت با حضور جمعی از خیرین و مسئولین شهرستان‌های گراش و لار تالار پذیرایی لاله‌ها با ظرفیت ۱۶۰۰ نفر در بلوار شهیدان نام‌اور افتتاح شد. 

این تالار دارای دو سالن مجزا به مساحت ۹۵۰ و ۷۵۰ متر مربع است که ظرفیت پذیرایی بیش از ۱۶۰۰ نفر را به صورت همزمان دارد. تالار پذیرایی لاله‌ها با هزینه نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان در زمینی به ارزش ۳۰ میلیارد تومان در زمان حدود ۲ سال ساخته شد. 

حاج عبدالحسین نام‌آور در مورد این کار گفت: «اینجا به فکر مال و پول نبودیم .هدف این بود که جوان‌ها برای برگزاری مراسم‌ها گرفتار نباشند و از این باغ به باغ بروند و گرفتار گرما و طوفان باشد. یک چیزی بسازیم که جوان‌ها آسایش داشته باشند و در مراسم عروسی راحت باشند و پدر بیامرزی و مادر بیامرزی به ما بگویند.»

محمد نام‌آور به نمایندگی از عمویش حاج عبدالحسین نام‌آور در مراسم افتتاح تالار پذیرایی لاله‌ها گفت: «تعلق این مجموعه به همه مردم منطقه از لار، گراش، اوز و روستاها است و این فرصت فراهم است که از این مجموعه خیریه استفاده کنند.»

محمد نامور گفت: «اصرار عموی من این بود که اینجا بدون هزینه باشد ولی اصرار ما این بود که برای این که این مجموعه ادامه پیدا کند مبلغ کمی به عنوان ورودیه دریافت شود. در حال حاضر هم این مجموعه حدود ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان هزینه ماهیانه دارد و لازم است که هزینه‌ای کمی برای ورودیه دریافت کنند.»

نام آور در مورد شروع ساخت این مجموعه گفت: «سال‌ها پیش عمو من نیت این را داشت که به نیت دو شهیدش علی و عباس نام‌آور کار خیری در گراش انجام دهد. زمینی شخصی به مساحت سه هزار و ۲۰۰ متر بود که پیش‌نهادهای زیادی مطرح شد که هم ماندگار باشد و هم به نفع مردم باشد. سرانجام به اصرار مادر شهیدان قرار شد اینجا یک سالن پذیرایی خیریه برای مراسم‌ها به ویژه جوانان باشد.»

محمد نام‌آور در مورد تاخیر در ساخت این مجموعه گفت: «انجام کار از شش سال قبل قطعی شده بود اما به دلیل مشکلات تغییر کاربری زمین کار به تاخیر افتاد و هزینه هنگفتی به خیر تحمیل شد. با شروع کار از زمان کلنگ خوردن در کمتر از دو سال با بهترین مواد ساخته شد.»

نام در مورد مشکلات کار گفت: «کسانی که دستی در کار دارند کمک کنند مشکلات قانونی برای حمایت از خیرین رفع شود.البته گاهی معذوریت‌های قانونی جلو آن‌ها را می‌گیرد.»

نام‌آور با اشاره به خاطره‌ای در مورد مشکلات قانونی برای حمایت از خیرین گفت: « چند سال پیش در نشستی در خدمت آقای ابوترابی نایب رییس مجلس بودیم و این موضوع مطرح شد که زینده نیست  مساجد از آب و برق رایگان برخوردار نباشند و این موضوع چند سال پیش قانون شد. امیدواریم با پیگیری رسانه‌ها و خواست مردمی در کارهای خیریه دیگر هم مدنظر قرار گیرد.»

حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد باقر بخشایش‌پور امام جمعه گراش گفت: شهرستان ما پیش قراول در کارهای خیر است. حاج عبدالحسین نام‌آور هم با تفدیم فرزندانشان و هم با مال کار خیر کرده‌اند. آن چیزی که به جز مال ارزشمند است، نامگذاری مجموعه به نام شهید است و خواهش من این است در اینجا شانیت شهید باید حفظ شود.»

امام جمعه گراش  با تایید گلایه نماینده خیر گفت: «بخشی از کار ضعف قانونی است و نه دولت‌ها و نه مجلس‌ها خواسته‌اند. ولی این آفت است که در کشور اسلامی کسی بخواهد کار فرهنگی و خیر انجام بشود، پشیمانش می‌کنند.»

در بخش پایانی از مهدی علیپور مجری این پروژه و مهندسان و همکاران پروژه تقدیر شد. 

نخستین مراسم عروسی در تالار لاله‌ها ازدواج علی نام‌آور نوه حاج عبدالحسین با فاطمه چترآذر  بود که ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار شد. 

 

خروج از نسخه موبایل