گریشنا: بخشی از مطلب ده نکته برای انتخابات حساس شورای شهر نوشته دکتر امیرحمزه مهرابی حاوی برخی اتهامات به دکتر جمشید جعفرپور نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی و همراهان او در گراش بود. این مساله واکنش دفتر نماینده مردم در شهرستان گراش را در پی داشت. جوابیه زیر با امضای خلیل غلامی مسئول دفتر ارتباطات مردمی دکتر جعفرپور مستقر در گراش برای گریشنا ارسال شده است که متن کامل آن را میخوانید.
دفتر نماینده از نویسنده خواسته است که مدارک گفته شده در مورد مکاتبات جعفرپور در ضدیت با گراش منتشر کند و در صورت عدم اثبات ادعاها از طریق قانونی پیگیری خواهد شد.
بسمه تعالی
سردبیر محترم سایت گریشنا
با سلام و احترام، در پی درج مطلبی که در یادداشت مورخ ۲۳ فروردین ۹۲ در وب سایت گریشنا، زیر عنوان «ده نکته برای انتخابات شورای شهر» انتشار یافته و در آن علاوه بر نشر اکاذیب و تهمتهای اثبات نشده به نماینده محترم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی، جمعی از نیروهای دلسوز و متعهد گراش نیز مورد توهین قرار گرفتهاند، نکات زیر برای درج در گریشنا ارسال میگردد که لازم است برابر مقررات موجود، بدون هیچ گونه دخل و تصرف برای اطلاع بینندگان محترم سایت انتشار یابد:
۱. انتخابات شورای شهر و روستا در ۲۴ خرداد، نمادی از مردمسالاری دینی است که لازم است در فضایی خالی از تنش و فتنهانگیزی و با مشارکت حداکثری مردم انجام گیرد. ظاهرا در برخی مناطق گروههایی وجود دارند که بقای خود را در محیط پرتشنج امکانپذیر دانسته و دستیابی به منافع خود را در سایه دامن زدن به التهابات اجتماعی میسر میبینند. در مطلب منتشر شده مذکور نیز این رویکرد پیگیری شده و نویسنده کوشیده با ایراد اتهام به نماینده مردم و توهین به بخشهایی از مردم شریق و ولایی گراش، فضای انتخابات را در شهر گراش ملتهب نموده و با تحریک احساسات ناسیونالیستی، نتیجه انتخابات را به به نفع گروه خود مصادره نماید.
حال آن که نتایج رایگیری شهر گراش در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی نشان داد این گروه در اقلیت قرار داشته و اکثریت مردم گراش به هیچ عنوان رغبتی به تندرویها و افراطیگریهای این جماعت ندارند.
نویسنده با توهین به مخالفین خود در گراش آنها را «خودباخته و بزدل» نامیده است! اما به واقع جرم این گروه که اتفاقا توسط اکثریت مردم و روحانیت اصیل گراش مورد حمایت و تایید قرار گرفتند چه بود به جز تن ندادن به ائتلاف با نمایندهای بیرون از شهرستان گراش؟
وجدانهای بیدار قضاوت نمایند که آیا این اقلیت تندرو خودباخته بودهاند یا اکثریت متین مردم گراش؟ عموم مردم که بر شرافت گراشی خود پای فشرده و به نامزد بومی رای دادند خودباخته و بزدل هستند یا آنان که به نفع نامزد غیر گراشی از هیچ فشار و تهدیدی برای از صحنه بیرون کردن نامزد بومی کوتاهی نکردند؟ فاعتبرو یا اولی الابصار.
۲. در خصوص اتهام به نماینده مردم مبنی بر این که ایشان «درصد پایمال کردن حقوق و منافع سایر شهرها به خصوص گراش میباشد» چند نکته قابل توجه است:
الف. چه کسی به نویسنده این وکالت را داده که طلبکارانه نه تنها از سوی مردم گراش بلکه از طرف سایر شهرها سخن بگوید؟ وی حتی از سوی مردم گراش نیز چنین نمایندگی ندارد چه رسد به سایر شهرهای حوزه انتخابیه. بنابراین لازم است حد خود نگه دارد و پا از گلیم فراتر ننهد.
ب. نماینده مردم در مجلس، خود را نماینده هر سه شهرستان میداند و با وجود تمام کمبودها و دشواریهایی که سال گذشته در کشور وجود داشته و همگان بر آن آگاهند، در تلاش برای رفع نیازهای سه شهرستان از جمله گراش در حد مقدوات موجود کشور میباشد. به عقیده نماینده بالاترین خدمتی که در شرایط فعلی میتوان برای گراش انجام داد «استقرار ادارت» و «استقلال ادارات» میباشد و تا گراش به صورت واقع نه روی کاغذ به شهرستان تبدیل شود و در این مسیر مکاتبات و جلسات متعدد پیگیری را انجام داده که تنها یک نمونه از آنها برای آگاهی شهروندان شریف گراش منتشر میشود و این تلاش کماکان ادامه دارد.
قابل ذکر است که این تلاشهای نماینده برای شهرستان گراش تنها به دلیل جهتگیری عزتمندانه اکثریت مردم ولاییی گراش و تدبیر نامزد گراشی و تیم همراه وی امکانپذیر شده و لذا اقلیت تندرو و تشنجآفرین در گراش باید خود را وامدار آنها و رهین منت اکثریت مردم گراش بدانند که به دعوتشان جواب منفی داده و دست رد به سینه آنان زدند. این گروه حق ندارد خود را قیم مردم دانسته و بر خلاف نظر عموم مردم که خواهان تلاش برای رفع کاستیهای گراش و کلیت حوزه انتخابیه است، بر طبل تشنج و التهاب در داخل گراش بکوبد و یا در صدد تفرقهافکنی بین شهر گراش و شهرهای همجوار باشند.
۳. با توجه به ادعای کذب مبنی بر این که مکاتباتی از نماینده در اختیار دارد که از ضدیت وی با منافع گراش حکایت دارد، دفتر نماینده مصراً خواهان انتشار این مکاتبات برای اطلاع مردم شریف گراش میباشد که سیهروی شود هر که در او غش باشد. چنانچه این مکاتبات منتشر نگردد بهترین دلیل بر دروغگویی نویسنده بوده و دفتر نماینده در گراش به دلیل افترا و تشویش اذهان عمومی حق خود برای پیگیری را محفوظ میدارد.
۴. از آنجایی که ثابت شده سیاست صبر و مدارا با این اقلیت تندرو، حاصلی جز لطمه به منافع مردم شریف و ولایی گراش ندارد و بنابراین تعهدی که نمایندگان برای حفظ منافع حوزه انتخابیه خود دارند، از این ئس در قبال اقدامات خلاف و تشنجآفرینیهای این گروه سکوت نخواهد شد و هرگونه التهابآفرینی و قانونشکنی از طریق مجاری قانونی و مسئول پیگیری میگردد.
دفتر نماینده در شهرستان گراش