هفت‌برکه: در همایشی به عنوان «وفاق» مدیران ستادهای «مسعود پزشکیان» در پنج شهرستان لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم و فعالان اجتماعی و سیاسی جنوب فارس در سالن اجتماعات شورای شهر لار گرد هم آمدند.

Vefagh

ستادهای انتخاباتی پزشکیان فعال می‌ماند

‌در این نشست «سید عبدالرزاق موسوی» رئیس ستاد پزشکیان در استان فارس، به عنوان مهمان ویژه سخن گفت و از هر شهرستان نیز یک نفر دیدگاه‌های خود را مطرح کرد. گزارش آفتاب لارستان را از این نشست بخوانید:

رئیس ستاد مرکزی پزشکیان در استان فارس در نخستین همایش “وفاق” در لار اظهار داشت:

«ما در کشور، در حرف زدن کم نمی‌آوریم، ما در عمل مشکل داریم. مشکلات‌مان ریشه در فرهنگ دارد، باید آن‌ها را به صورت فرهنگی حل کنیم.»

«ما خودمان را گرفتار و سرگرم کرده‌ایم، هیچ کسی فکر نمی‌کند این جابه‌جایی‌ها یعنی چه؟ این یعنی ما چقدر سرمایه ملی از دست می‌دهیم.»

photo 19 2024 11 20 11 43 39
«امروز، دکتر پزشکیان رئیس جمهور کل این کشور است، رئیس جمهور گروه خاصی نیست؛ اما در مقابل اصلاح‌طلبان تعهد دارد. نامزد اصلی این طیف سیاسی بوده است، گروه‌های قومی و مذهبی نیز به ایشان رای دادند، پس رئیس جمهور نسبت به آن‌ها نیز تعهد دارد؛ بنابراین، دکتر پزشکیان در برابر همه تعهد دارد.»

«ما معتقدیم که ستادهای انتخاباتی باید کارشان را ادامه دهند. اصل مسئولیتِ ما در ستادها باقی مانده است، به این صورت که باید دولت و مدیرانش را تا زمانی که در مسیر اجرای قانون اساسی و ۲۴ بندی که در میثاق‌نامه تعهد داده است حرکت می‌کند حمایت کنیم؛ اگر ذره‌ای از این مسیر جدا شدند، انتقاد می‌کنیم، در واقع ستادها باید کارشان را ادامه دهند که هم از حقوق مردم دفاع کنند و مطالبات آن‌ها را پیگیری کنند و هم از دولت حمایت کنند.»

«ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی این پنج شهرستان بسیار بالاست، از ظرفیت‌هایتان برای توسعه این پنج شهرستان استفاده و به هم کمک کنید و تعامل داشته باشید.»

«در طول این ۴۰ سال، هر گروهی که سر کار آمده، گزینه‌های موردنظرِ خود را آورده است و از نظر نیروی انسانی در سطح مدیران، حداقل تا فرماندار و روسای ادارات تغییرات ایجاد شده است؛ اما نتیجه آن مثبت نبوده است، ما باید روی تغییرِ نوع نگاه به تعامل، رفتار و اولویت‌هایمان کار کنیم، در مدیریت باید آدم‌ها را جایی بگذاریم که شایستگی آن را دارند، اگر دولت موفق شد که نیروها را در جایی بگذارد که شایستگی آن را دارند بخش زیادی از مشکلات حل خواهد شد.»

مردم مطالبت‌شان را از مسئولان ستاد پزشکیان طلب می‌کنند

photo 20 2024 11 20 11 43 39

دکتر کاظم رحیمی‌نژاد رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در لارستان گفت:

آینده روشن کشور با تقویتِ ساختارهایِ مدنی شکل می‌گیرد و همین گفتمان در انتخابات (ریاست جمهوری امسال) رای بیشتری آورد.

در نخستین نشست، قصد داریم تحولات پنج شهرستان در جنوبِ فارس را تا حد امکان برای خودمان شفاف کنیم که آیا بر اساس گفتمانِ وفاق پیش می‌رویم یا خیر، این گفتمان باید در جامعه نمود پیدا کند.

هر دولتی که سر کار می‌آید مشکلات را به گردن دولت قبل نیندازد و باید نسبت به آن‌ها پاسخگو باشد. مردم مطالبات‌شان را از مسئولان ستادها طلب می‌کنند، پس ستادها در پیشبرد امور منطقه باید محوریت داشته باشند.

آنچه که می‌تواند تحولات را بر اساس گفتمان وفاق پیش ببرد، یا اگر تا به حال نبوده آن را پیش ببرد، تشکیل کارگروه‌هایِ تخصصی و پیگیری مطالبات مردم از طریق ارتباط با ساختار دولت است و در این راه به حمایت نیاز داریم. مسئولان پنج شهرستان باید بر اساس گفتمان دولت تغییر کنند یا به کار ادامه دهند.

اگر وحدت پنج شهرستان به هم بخورد یا ساز و کاری برای آن در نظر نگیریم، همه ما بازنده‌ایم.

تحولات منطقه را بر اساس گفتمان وفاق پیش ببریم، کارگروه‌هایی تشکیل دهیم و مطالبات مردمی را حتی اگر جزئی باشد پیگیری کنیم و از این راه، وحدت را تحکیم ببخشیم.

روسای ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در پنج شهرستان با هم اتحاد مثال‌زدنی دارند.

شعار وفافق باید به صورت عملی درآید

photo 3 2024 11 20 11 43 39

دکتر بهنام نورایی به نمایندگی از ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در خنج:

دولت در انتخاب مدیران (فرماندار و….) ذهنیت و انتظاراتِ ستاد مرکزی و فعالان انتخاباتی را مدنظر قرار دهد.

شعار وفاق که در بُعد کلان مطرح شده است را در پنج شهرستان به صورت عملی درآوریم.

ستادهای انتخاباتی در برقراری ارتباط با نمایندگان دولت یعنی استاندارها و حتی ارتباط مستقیم با رئیس جمهور، نقش مهم‌تر و کلیدی‌تری داشته باشند.

ستادهای انتخابی تبدیل به دفتر مطالبات مردمی شود

photo 6 2024 11 20 11 43 39

کرامت‌الله بلوچی رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در جویم:

وقتی آقای پزشکیان تایید صلاحیت شد، نقطه عطفی برای برگشتنِ مردم به پای صندوق‌های رای به وجود آمد.

گفتمان دکتر پزشکیان، گفتمانی مبتنی بر حفظ ارزش‌ها و کرامت‌های انسانی، رفع تبعیض، فسادستیزی، ظلم‌ستیزی، پاک‌دستی، نگاه همه‌جانبه، توسعه‌محور و متوازن به همه نقاط کشور، اقوام، ملیت‌ها و مذاهب بود که باعث شد مردم پای صندوق‌های رای بیایند.

یکی از ویژگی‌های خوب این انتخابات، تشکیل ستادهای مرکزی به ریاست «دکتر سید عبدالرزاق موسوی» (رئیس ستاد مرکزی دکتر پزشکیان در استان فارس) بود. ستادها با حفظ ساختارشان به صورت قوی و پایِ کار خواهند ایستاد و مطالبات، درخواست‌ها و مشکلات مردم را می‌پذیرند و به عنوان دفتر مطالباتِ مردمیِ رئیس جمهور در مناطق به کارشان ادامه می‌دهند.

تحریمی‌ها در رای آوری پزشکیان موثر بودند

photo 16 2024 11 20 11 43 39

شریف بازرگانی رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در اوز:

امیدوارم مجموعه ستادهای دکتر پزشکیان در پنج شهرستان با وفاق و همدلی به کار خود ادامه دهند و جنوب فارس در استان بدرخشد.

روسای ستاد پزشکیان باید کاری کنند که باعث وفاق و همدلی پنج شهرستان شود.

یکی از عوامل مهم پیروزی دکتر پزشکیان تحریمی‌هایی بودند که به ما پیوستند و باعث موفقیت دکتر پزشکیان شدند.

کاش به جای وفاق شعار پزشکیان «تفاهم» بود

photo 4 2024 11 20 11 43 39

دکتر ابراهیم مهرابی به نمایندگی از ستاد دکتر پزشکیان در گراش:

کاش بجای واژه وفاق که در خود نوعی نقطه محوری و تک نظری نهفته است از واژه «تفاهم» استفاده می‌شد که در بطن آن تجمّع نقطه‌ها و نظرها نهفته است. در تفاهم، ضمن قبولِ تفاوت‌ها، برای هدف بزرگ ملی از توانمندی گروه‌های مختلف بهره برده می‌شود. نیت دولت پزشکیان نیز همین دومی است و نه اولی.

همه سطوح حاکمیتی و مردم متوجه شده‌اند که باید “تغییری” ایجاد شود. بخش عظیمی از جامعه ما از یکنواختیِ کاهنده در حکمرانی خسته شده‌اند، برای همین ضرورتِ تغییر بود که متاسفانه ولی به حق، عده زیادی پای صندوق رای نیامدند، چون با تکرار رَویّه‌های پیشین، امیدی به تغییر و اصلاح نداشتند، بخشی از کسانی هم که آمدند، به امید تغییر به دکتر پزشکیان رای دادند چرا که شعار او، شعار تغییر بود. پس تعلّل در ایجادِ تغییر، در حقیقت، خلافِ خواسته‌هایِ به حق مردم حرکت کردن است!

استراتژی آینده باید «ضرورت تغییر» باشد؛ راه گذشته، راه تند برخی گروه‌های تندروِ مستقر یا در سایه، جواب نداده و نمی‌دهد. بالندگی و برازندگی توصیه دین ما است. مگر نفرموده‌اند که: مَن تَساوی یَوماهُ فَهُوَ مَغبونُُ؛ کسی که دو روزش مثل هم باشد، ضرر کرده است. در این حدیث، هم به اصلِ تغییر، مهر تایید زده شده و هم به تغییر در جهت مثبت و اصلاح مستمر امور.

به نظرم لازم است اگر وزیر، استاندار، فرماندار یا بخشداری متمایل به تغییر در جهت اصلاح نباشد، خداحافظی کند و برود، اگر روشی که تاکنون استفاده شده جواب می‌داد که حال‌ و روزمان بهتر از این بود، تغییرات باید برای تحقق اصول قانون اساسی و ضرورت‌های این زمانی، باشد. اگر به قانون اساسی برگردیم و دست از تک روی و لج برداریم و حسب ضرورت در جهتِ منافعِ ملی، منعطف بوده و گام برداریم در واقع، تغییرات را شروع کرده‌ایم. شما اصل ۹ قانون اساسی را نگاه کنید، یکی از مترقی‌ترین اصول قوانین اساسی دنیا است؛ اما مغفول واقع شده. در آنجا گفته شده هیچ مسئولی به بهانه امنیت ملی حتی با وضع قوانین نیز نمی‌تواند و حق ندارد حقوق شهروندی را پایمال کند. آیا مفاد این اصل، رعایت شده است؟ هرگز!

منافع ملی و نه منافع گروهی و صنفی باید در کنش‌های سیاسیِ بین‌المللی «دیپلماسی» و رفتارهای داخلی «دموکراسی»، اصلِ محوری و خط قرمز مسئولین باشد.

ما باید افرادی را به عنوان مسئولان سیاسی بپذیریم که در سه حوزه رشد، پیشرفت و توسعه صاحب نظر باشند و اگر صاحب نظر نبودند، لااقل نظر مشاورین صاحب‌نظر را بپذیرند تا بتوانند در مدت مسئولیت، گام های بزرگی را برای ترقی کشور و کاهش آلام مردم عزیز بردارند.

شهرستان‌های پنج‌گانه ضمن اینکه می‌توانند هویت جغرافیایی و فرهنگی‌ خودشان را حفظ کنند، لازم است در قالبِ یک کلونی مشترکِ قدرتمند، گام‌های بزرگی را بردارند و به جایگاه و شانیتِ درخورِ خود برسند و این شدنی است. استعداد منطقه بسیار بالا است ولی از کوته نظری برخی، تا حدودی در جا زده‌ایم. مردم منطقه ما می‌توانند کاری کنند تا وزیران و مسئولین کشوری آرزو کنند به اینجا بیاید. کنار کشیدن متعصبین، تمکین به واقعیت‌های تاریخی و نه اسناد تاریکخانه‌ای امضا شده، دست کشیدن از هژمونی و رعایت احترام متقابل و پذیرش همسطحِ همدیگر می‌تواند به تحقق اتحاد کمک کند. بیایید زین پس میدان داری را به جوانترها واگذار کنیم.

امیدوارم این جلسات به تشکیل کارگروه‌های قوی و همدل منجر شود، بیایید هم‌افزایی و همراهی کنیم تا چند فرماندار فهیم، صاحب برنامه، همراه و موافق با شعار دولت با اولویت بومیِ شایسته به اینجا بیایند شاید تحولی رخ دهد! ا‌ن‌شاء‌الله